Entertainment
08 november 2010 - Ron Smeets

Hoe typeren iPhone, Android en Blackberry gebruikers elkaar

Uit de discussies die je regelmatig hier onder artikelen over de iPhone, BlackBerry en Android kunt lezen is duidelijk af te leiden dat de diverse gebruikers en fanboys van die drie verschillende smartphone elkaar niet altijd het licht in de ogen gunnen ;-)

De boys van C-Section Comics maakten onderstaande cartoon waarin de verschillende typeringen van Android, iPhone en BlackBerry gebruikers als karikatuur weergegeven worden. Erg leuk gedaan en ik ben benieuwd of de verschillende fanboys en gebruikers zich daarin kunnen vinden. Ofwel, laat de discussie maar weer losbarsten ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.