Toestellen
22 juni 2009 - Ron Smeets

Hoe krasvrij is de N97?

Ik ben blij dat iemand dit al gedaan heeft. Kan ik mijn N97 tenminste heel laten ;-) Op zich slaagt de N97 met vlag en wimpel voor onderstaande krastest met de stylus, een muntje en sleutel, maar ik zou toch uitkijken als ik jullie was. Meer video's hieronder.

http://www.youtube.com/watch?v=kB1GxqRFKzw

Hieronder wordt het toestel in een 'broek'zak gegooid met sleutels, geld en andere zooi. Ook die test wordt prima doorstaan.

De derde test lijkt op de eerste, maar dan uitgevoerd op de behuizing. Die is duidelijk niet zo sterk als het scherm, maar dan moet je er ook maar niet met een sleutel in krassen ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.