Toestellen
12 november 2009 - Ron Smeets

Hoe krasbestendig is de HTC HD2?

Tja, hoe groot is de kans dat het scherm van je HTC HD2 in aanraking komt met een stanleymes? Niet bijster groot natuurlijk, maar er zijn genoeg andere krassende objecten die wel in de buurt kunnen komen.

Daarom is onderstaande test misschien wel goed om te bekijken en jezelf te realiseren dat, alhoewel het scherm van de HD2 behoorlijk krasbestendig is, het handig is om een hoesje te gebruiken of het toestel niet samen met kleingeld, sleutels en andere krassende voorwerpen in je (broek)zak te bewaren, toch?

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.