Entertainment
07 september 2005 - Ron Smeets

Hoe kook ik een ei met mijn GSM

In de categorie 'nonsens en funny stuff' vonden we een handleiding over hoe je met behulp van twee GSM's, een eierdopje en een radio een ei kunt koken.

Toch handig als je even geen stroom of gas hebt, maar wel honger. De exacte handleiding kunnen jullie hier nalezen, maar het komt er op neer dat het ei tussen de twee GSM's geplaatst wordt, dichtbij beide antennes. Vervolgens bel je met de ene GSM de andere, neemt op en laat het zaakje zo enkele minuten liggen, afhankelijk of je een hard of zacht gekookt ei wilt.

En de radio? Die staat aan voor wat achtergrondmuziek tijdens het wachten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.