Toestellen
27 juni 2009 - Ron Smeets

Hoe haal je de iPhone 3G S uit elkaar?

Nou, zo dus. Als je onderstaande videohandleiding volgt heb je hem binnen 5 minuten in onderdelen voor je op tafel liggen. Mwah, misschien dat het iets langer duurt want sommige delen van de video (waar je veel moet schroeven) worden versneld afgespeeld. In het tweede deel van het filmpje repareren ze ook nog even het gebroken displayglas.

Ow, en wellicht overbodig om te vermelden, maar de garantie ben je dan natuurlijk wel kwijt als je dit allemaal zelf doet!

http://www.youtube.com/watch?v=z9AzWAwfHEk

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.