Toestellen
09 oktober 2010 - Ron Smeets

Hoe haal ik de Nokia N8 uit elkaar?

Als gebruiker van de Nokia N8 kun je zelf, of je moet al de juiste mini tork schroevendraaier hebben, de accu niet verwisselen. Volgens Nokia is dat gedaan om te voorkomen dat je, per ongeluk, in de buurt komt van de electronica die dichtbij de accu zit. Een soort voorzorgsmaatregel dus.

Je kon er natuurlijk op wachten en het heeft ook niet lang geduurd voordat de eerste geillustreerde 'hoe-haal-ik-deNokia-N8-uit-elkaar' handleiding online verscheen.

Hieronder staan enkele foto's. Het hele proces, compleet met handleiding, vind je hier. Nokia-N8-uit-elkaar-b Nokia-N8-uit-elkaar-c Nokia-N8-uit-elkaar-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.