Entertainment
15 februari 2007 - Ron Smeets

Hoe blijf je fit op de stand

Tja, als je hier in Barcelona bent als personeelslid van een van de standhouders dan sta je elke dag behoorlijk wat uurtjes op je benen.

Om er voor te zorgen dat het personeel fit blijft tijdens het lange staan heeft deze standhouder een fitness apparaat voor zijn personeel geplaatst.

De link met de mobiele wereld is het feit dat je op deze ‘loopband’ ook je GSM kunt aansluiten zodat je tijdens het lopen ook naar je favoriete muziek kan luisteren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.