Social Media
29 december 2014 - Ron Smeets

Hobbybob maakt Google Material Design versie van WhatsApp Als je niet kunt wachten op de officiële update

Het Google Material Design concept dat onder andere in Android Lollipop zijn opwachting maakte is populair onder Android gebruikers. Nog lang niet alle apps hebben het nieuwe design al omarmd of middels een update uitgerold.

Mocht je als fervent WhatsApp gebruiker niet kunnen wachten op een officiële 'Material Design' update en je bent een beetje handig, dan is er goed nieuws. Joaquin Cuitino is zelf aan het knutselen geslagen. Het resultaat kun je in onderstaande, ultra korte, video zien, maar zijn versie van de app is ook al te downloaden. Daarvoor moet je de link onder de video volgen en rekening houden met het feit dat deze Material Design WhatsApp versie zeker nog niet 100% bug-free is. Als je daarmee kunt leven, prima. Zo niet, blijf er dan van af ;)

Download link Material Design WhatsApp.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.