Concepten
30 september 2011 - Ron Smeets

Hobbybob iPhone 5 van aluminium en glas

Hoe de iPhone 5 er precies uit gaat zien weten we pas op 4 oktober. Concepten, en fake photoshopjes van 'gelekte' exemplaren zijn hier al meerdere keren de revuew gepasseerd.

Vanochtend zag ik onderstaand 'hobbybob' model van de iPhone 5. Natuurlijk helemaal gestoeld op het iPad 2 'uiterlijk', maar dat is niet zo gek. Het grootste verschil met de meeste andere 'concept iPhone 5' exemplaren is dat deze ook echt gebouwd is van aluminium en glas. Geen werkend model natuurlijk, maar er is wel behoorlijk wat werk in gaan zitten zo te zien ;-)

iPhone-5-Concept-3009-b iPhone-5-Concept-3009-d iPhone-5-Concept-3009-a

Ter vergelijk hebben ze hun iPhone 5 model ook nog even bovenop de (dunne) Samsung Galaxy S II gelegd. Of de echte iPhone 5 zo dun wordt waag ik te betwijfelen ;-)

En er is natuurlijk ook nog een video van gemaakt :

http://www.youtube.com/watch?v=BFmHxz5n8qs

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.