Nieuws
26 september 2016 - Ron Smeets

Hoax: Boor een nieuwe mini-jack headset aansluiting in de iPhone 7 Nee, de iPhone 7 heeft ook geen verborgen mini jack meer!

Voor iedereen die nog steeds niet bekomen is van de mini jack schok kan het bekijken van onderstaande video het leed wellicht iets verzachten. Maar pas op! In tegenstelling tot wat sommigen beweren is dit NIET de oplossing om de verborgen 'ouderwetse' headset aansluiting van de iPhone 7 bloot te leggen. Een hoax dus!

Er wordt gespeculeerd dat de 3.5mm headset aansluiting nog wel in de nieuwe iPhones zit maar dat die door de veranderde behuizing alleen niet bruikbaar meer is. Uhm, dat is natuurlijk klinkklare onzin! De iPhone 7 en 7 Plus hebben écht géén 3.5mm audio aansluiting meer. Mocht je daar aan twijfelen, kijk dan nog maar eens naar deze 'teardown' video's.

Het enige waar de doe-het-zelf 'oplossing' in onderstaande video voor zorgt is dat het toestel niet meer waterdicht is en de kans is bijna 100% dat ie daarna ook niet meer werkt.

https://youtu.be/5tqH-Un9SFU

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.