Nieuws
23 september 2011 - Ron Smeets

Historische NASA soundbites nu ook als ringtone te gebruiken

De NASA heeft een aantal historische soundbites vrijgegeven om als ringtone voor je mobiele telefoon.

Behalve het overbekende 'Houston, we have a problem' van Apollo 13 of Neil Armstrong's 'That's one small step. . .' staan er nog veel meer geluiden op de site van de NASA. Allemaal handig ingedeeld in vier categoriën, De Space Shuttle en ISS, Apollo en Mercury, Current Missions en een categorie met 'Beeps and Bytes' zoals de Sputnik Beep.

Android gebruikers kunnen de geluiden downloaden via de NASA App for Android. Heb je een ander toestel, dan kun je de MP3's downloaden en iPhone gebruikers moeten naar deze pagina surfen om te leren hoe ze de NASA ringrones kunnen installeren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.