Toestellen
08 november 2009 - Ron Smeets

Higscreen Zeus wordt de tweede Russische Android van Vobis

Deze zomer dook al een Highscreen Android Smartphone op van het merk Vobis, beter bekend van de computerwinkels. Dat toestel was voorlopig echter alleen bedoeld voor de Russische markt. Helaas geldt hetzelfde ook weer voor het tweede Android toestel van Vobis, de Highscreen Zeus.

Dit toestel is afgelopen week officieel gepresenteerd en zal in Rusland, omgerekend, zo'n 330 Euro (13.990 Roebel) gaan kosten. De specs van de Highscreen Zeus zijn, voor een mid-range modelletje, best behoorlijk te noemen.

- Quad-band GSM
- UMTS / HSPA support
- 3 megapixel camera
- 3.2 inch WQVGA TFT Display
- Slideout qwerty toetsenbord
- WiFi
- GPS / A-GPS met IDA Turn-by-turn navigatie en NavTEQ kaarten
- Bluetooth 2.1 met A2DP
- 3.5 mm Audio (headset) aansluiting
- 256MB RAM / 512MB ROM
- 528Mhz Qualcomm MSM 7225 Processor
- Afmetingen: 110 x 55 x 15.1mm (hxbxd)
- Gewicht: 125 gram
highscreen-zeus

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.