Geruchten
19 november 2009 - Ron Smeets

High end Ladyphone van Samsung binnenkort in de winkels

Afbeeldingen of specs zijn er nog niet, maar uit zeer betrouwbare bron heb ik vanochtend vernomen dat Samsung binnen nu en enkele weken een nieuwe Ladyphone op de Nederlandse markt zal introduceren. Vooralsnog staat dat toestel bekend onder de (code)naam Samsung Marina.

Het meest opvallende aan deze nieuwe LadyPhone zou zijn dat het qua specificaties een redelijk high-end en full-touchscreen toestel gaat worden.

Tot nu toe waren de Samsung Ladyphones toch vooral mid-range en low-end toestellen en soms zelfs ietwat oudere modellen in een nieuw, design, jasje. Op zich vind ik het niet gek van Samsung dat ze een high-end Ladyphone op de markt gaan zetten. Er zijn immers ook genoeg vrouwen te vinden die meer met hun (design) mobieltje willen doen dan bellen, SMS-en en de makeup bij te werken ;-)

De vraag is nu natuurlijk ook wanneer het eerste plaatje en de gedetailleerde specs van het toestel zullen uitlekken. Ik denk overigens niet dat die veel zal lijken op de onlangs gelekte vermeende 'Bada Phone'. Dat toestel ziet er mijnsinziens een beetje te tech-geeky uit om een LadyPhone te kunnen zijn en is bovendien een 'fanboy-photosopje'.

Dit gerucht zet die vermeende Samsung Ladyphone viral video van Yfke Sturm in een Limousine van enkele weken geleden natuurlijk ook ineens in een heel ander daglicht. Yfke is immers het gezicht van de Samsung Ladyphone en een Limousine is een high-end vervoermiddel, toch?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.