Accessoires
30 september 2016 - Ron Smeets

Hier kon je op wachten: iPhone 7 hoesje met een mini-jack headset aansluiting Voor wie écht niet zonder kan en het verloop-kabeltje maar niks vindt

Voor iedereen die nog niet bekomen is van de mini-jack-shock en het verloop kabeltje dat Apple standaard met de iPhone 7 meelevert is er goed nieuws. Niet echt verrassend want een dergelijke oplossing kon natuurlijk niet lang uitblijven. Fuze wordt een van de eerste iPhone 7 covers met een ingebouwde 3.5mm headset aansluiting. Op dit moment is het nog een Indiegogo project, maar ik denk dat die er uiteindelijk wel gaat komen. Sterker nog, ze hebben het investeringsdoelstelling van 50.000 dollar al ruim gehaald. Ik denk ook dat er binnenkort nog wel meer accessoire makers met een vergelijkbare cover op de proppen gaan komen.

De oplossing die ze voor de Fuze Case bedacht hebben is te simpel voor woorden. Ze zijn namelijk van plan om de meegeleverde verloop kabel gewoon in de cover te verwerken. Als extraatje wordt ook nog een standaard lightning aansluiting in de cover geplaatst. Daarmee is het dan dus mogelijk om zowel een headset als een lader aan te sluiten. En om de Fuze helemaal compleet te maken heeft hij ook een ingebouwde accu voor extra power.

Iedereen die er heel snel bij kan het project steunen voor 49 dollar. In ruil daarvoor krijg je dan uiteindelijk ook een Fuze Case opgestuurd. Iets minder snelle adopters betalen straks 59 dollar en wacht je tot hij echt in de winkels ligt, dan gaat hij 69 dollar kosten. Voor een iPhone accu cover is dat best een redelijke prijs.

https://youtu.be/m7zyzGULtvs

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.