Geruchten
30 september 2012 - Ron Smeets

Hier is ie weer; de iPad mini (mockup)

De iPhone 5 is gepresenteerd en ligt in de winkels (nou ja, je kunt hem bestellen ;-)) Hoog tijd om een ander Apple gerucht nieuw leven in te blazen moeten ze her en der gedacht hebben. De iPad Mini is weer gespot. In Japan dook een foto en video van een iPad Mini mockup op.

In het filmpje is te zien dat de iPad MIni ook de nieuwe 'Lightning' connector heeft. De headset aansluiting zit wel nog gewoon aan de bovenzijde. Ik zeg 'flink wat korrels zout'. Eerst maar even afwachten of Apple in oktober inderdaad een 'iPad Mini Event' gaat organiseren.

iPad-Mini-Mockup-Rumor-3009-a iPad-Mini-Mockup-Rumor-3009-b

Bron, Video

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.