Nieuws
09 februari 2012 - Ron Smeets

Hi start met weekbundels voor PrePay klanten

Een opmerkelijke stap van Hi. De KPN dochter introduceerde deze week namelijk zogenaamde PrePay week bundels. Bel, SMS en Data-tegoeden die per week aangeschaft en afgerekend kunnen worden. Uhhm, volgens mij kun je prepay tegoeden dagelijks opwaarderen, mocht je dat willen (en geld teveel hebben), maar goed.

Het voordeel van de nieuwe Hi PrePay Smart bundels is wel dat je kunt kiezen voor meer data dan belminuten, met ook iets meer varianten én een week lang onbeperkt SMS'en (tot maximaal 700 SMS'jes in die week). Daarnaast kun je besluiten om bijvoorbeeld alleen datategoed bij te kopen als je nog genoeg belminuten hebt.

Voor de prepaid veelgebruiker zijn de weekbundels wellicht interessant, maar als je 100MB data en maximaal 20 belminuten per week 'verstookt', dan betaal je daarvoor met de Hi Prepay Smart bundels 8 Euro, per week dus. Dat komt neer op ca. 32 Euro per maand (of vier weken dus). Volgens mij is een abonnement in sommige gevallen dan al snel voordeliger. Bovendien is de maximale snelheid van de dataverbinding 384Kbps / 128 Kbps (down / upload). 

Alle Hi Prepay Smart tarieven / bundels:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.