Nieuws
21 augustus 2013 - Redactie MobileCowboys

Hi kondigt nieuwe abonnementen aan met meer/sneller internet

Hi introduceert per 2 september nieuwe abonnementen waarbij klanten 4G kunnen krijgen en abonnementen kunnen aanschaffen zonder belminuten. Er komen drie nieuwe 4G-abonnementen: Hi Medium, Hi Large en Hi Eindeloos. Het instapabonnement Hi Start beschikt niet over 4G. Hi maakt gebruik van het netwerk van KPN, waardoor 4G-toegang inmiddels in ruim de helft van Nederland beschikbaar is. 

Het grootste abonnement, Hi Eindeloos, heeft maximaal 6 GB aan mobiel internet met een theoretische maximumsnelheid van 50 Mbps. De praktijksnelheid komt dit uit op 25 Mbps. Het Medium-abonnement heeft 1 GB aan data en Hi Large heeft 3 GB. Alle abonnementen hebben onbeperkt internet: wanneer de bundel op is, wordt de snelheid verlaagd naar 64 Kbps, vergelijkbaar dus met T-Mobile.

Alle abonnementen hebben gratis sms, maar bij Eindeloos is het ook mogelijk om gratis naar andere Hi-klanten te bellen. Dit abonnement kost met een 'basistoestel' 45 euro per maand, maar met duurdere toestellen is dit 60 euro per maand. Ook belangrijk om te weten is dat iPhones en iPads (nog) niet worden ondersteund, omdat KPN gebruik maakt van een andere 4G-band. Ook met sim only is het mogelijk om 4G te krijgen.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl