Nieuws
07 januari 2014 - Redactie MobileCowboys

Hi komt met Hi Eindeloos Spotify: geen extra datakosten

Telecomprovider Hi is gisteren begonnen met de nieuwe bundel Hi Eindeloos Spotify. De naam zegt het al: voor een maandelijks bedrag kunnen klanten gebruik maken van de bekende muziekdienst, zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor het dataverbruik. Onlangs lanceerde Spotify al een gratis variant voor op de smartphone, ondersteund met advertenties. In korte periode werd de applicatie vaker gedownload dan ooit tevoren. 

Wanneer een klant de bundel activeert, krijgt hij of zij meteen toegang tot Spotify Premium. De gebruiker heeft dan geen extra datakosten, maar ziet ook geen advertenties. Er zijn ook geen limieten bij het gebruik: een gebruiker kan desnoods oneindig muziek beluisteren (als je smartphone dan niet leeg gaat uiteraard). De bundel wordt ondersteunt op Android, BlackBerry, iOS en Windows Phone.

Het abonnement is aan te schaffen voor tien euro per maand, evenveel dus als een normaal abonnement op Spotify Premium. Bij deze dienst zit ook Hi Eindeloos 4G en Hi Messaging XL inbegrepen. Wanneer een gebruiker in het buitenland is, moet er wel worden betaald voor het dataverkeer.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl