Accessoires
11 oktober 2005 - Ron Smeets

Het water opzetten per SMS

Mobiele telefoons en -diensten worden steeds vaker ingezet om het leven een stukje aangenamer en makkelijker te maken, dat zullen jullie met mij eens zijn.

De SMS Waterkoker is nu typisch zo'n gadget dat in deze categorie thuis hoort. Om hem aan te zetten is het sturen van een SMSje met de tekst 'switch on' al voldoende. Handig als je nog in bed ligt in de winter en het theewater voor het ontbijt alvast wilt koken zonder je bed uit te komen. Het enige waar je natuurlijk nog wel aan moet denken is hem de avond ervoor alvast te vullen met water, anders moet je nog opstaan.

Overigens vind ik dat nou net iets waar ik ook een oplossing bedacht zou hebben. Was ook niet zo moeilijk geweest hoor. Mijn ijskast is aangesloten op de waterleiding voor het automatisch bijvullen van het water van de ijsmachine. Deze optie hadden ze natuurlijk bij deze 'ketel' ook moeten inbouwen, dan was hij helemaal compleet geweest.

Orange en PG Tips hebben de ReadyWhenUR waterkoker gezamenlijk ontwikkeld en hij zal vanaf januari in Engeland te koop zijn voor zo'n 150 Euro.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.