Toestellen
02 februari 2012 - Ron Smeets

Het vriest en 't ijs groeit snel: de HTC Sensation Ice White

HTC heeft vandaag, niet toevallig op het moment dat heel Nederland 'gebukt' gaat onder gevoelstemperaturen van -15 tot -19, de Sensation Ice White editie gepresenteerd.

Helaas zal deze uitvoering van de Sensation, die qua specs identiek is aan zijn grijze broertje, pas in de winkel liggen als de meteorologische lente begint, 1 maart dus ;-) Hij wordt dan wel direct voorzien van Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Deze update zal rond die tijd ook beschiknaar komen voor de andere Sensation modellen, zo meldt HTC in haar persbericht.

De update zal OTA (over the air) uitgerold gaan worden naar de Sensation, Sensation XE en Sensation XL. Hieronder nog een paar kiekjes van de Sensation Ice White. De witte kleur is overigens alleen zichtbaar aan de achterzijde. De rand rond het display blijft, zo is op de foto's te zien, gewoon grijs. Dat is dan weer jammer.

HTC-Sensation-Ice-White-back HTC-Sensation-Ice-White-Side HTC-Sensation-Ice-White-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.