Nieuws
26 mei 2010 - Ron Smeets

Het vervolg op 'Wie is Froukje'

De meesten van jullie zullen de commercial van Hi over de SMSjes van Froukje inmiddels wel gezien hebben. Zo niet, dan moet je na de klik maar even kijken.

Vanavond (26 mei) wordt het vervolg op die reclame voor het eerst op de Nederlandse TV uitgezonden. Op zich natuurlijk gewoon een nieuwe Hi commercial maar leuke aan deze primeur is het feit dat het nieuwe filmpje gedacht en geregisseerd is door Danny Maas. Hieronder kun je hem alvast bekijken.

Danny stuurde zijn filmpje in voor de prijsvraag waarbij aan jonge filmmakers gevraagd werd een commercial te maken. Het is voor het eerst dat een televisiecommercial op deze manier tot stand gekomen is. Ik moet eerlijk zeggen dat ik die van Froukje veel leuker vond, maar wellicht is het een kwestie van wennen en er een paar keer naar kijken ;-)

Het origineel:

Wil je de andere inzendingen nog bekijken, dat kan hier. Ik vond die met die Belg (Vlaming) wel leuk ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.