Accessoires
15 september 2006 - Ron Smeets

Het ontleden van de nieuwe iPod Nano

Er zijn mensen die als ze iets nieuws krijgen de drang om het meteen helemaal uit elkaar te halen niet kunnen weerstaan.

De nieuwe iPod Nano's liggen krap een dag of vier in de winkels en op iLounge staat al een compleet fotoverslag van het ontleden van een zilveren uitvoering. Of: hoe sloop ik in 33 stappen mijn nieuwe Nano.

Waar ik eigenlijk bieuwsgieriger naar ben is of de 'sloper' hem ook weer helemaal, werkend, in elkaar heeft weten te zetten. . .Gerelateerde links:
iPod G5 gekraakt
Maak je eigen 200 Gig Nano
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.