Entertainment
31 maart 2015 - Ron Smeets

Het nieuwe OnePlus product is de DR-1; een mini Drone... of toch niet OnePlus doet ook mee aan 'Wereld Grappen Dag'

OnePlus kondigde enkele weken geleden aan dat de fabrikant met een 'Gamechanger' product op de markt zou komen. Welnu, vandaag lanceerde men de OnePlus DR-1; een mini Drone. Of moet ik zeggen de DR-1-April ;)

Ja, het is dus een grap. Gelukkig maar want kleine helicopters liggen al met de tientallen in de winkels. Een 'gamechanger' kun je die dingen dus niet meer noemen. Hieronder de presentatie video en enkele kiekjes van de OnePlus DR-1... die dus NIET bestaat.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.