Nieuws
07 januari 2013 - Ron Smeets

Het nieuwe jaar begint vandaag ;-)

Zo heb je prima vooruitzichten en in een tijdsbestek van twee dagen loopt vanalles in het honderd ;-) Heel even een kort berichtje over de afgelopen dagen. Ik ga er verder niet in detail op in, maar voor Mobile Cowboys begint het jaar vandaag pas ;-)

Mijn nieuwsvoorziening komt nu op gang en de CES staat ook alweer voor de deur. Daar ben ik zelf niet aanwezig, in Las Vegas bedoel ik dan, maar dat mag de pret niet drukken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.