Nieuws
24 februari 2014 - Ron Smeets

Het MWC start vandaag, maar veel is al onthuld (video)

Vandaag, maandag 24 februari, barst het Mobile World Congress officieel los hier in Barcelona. Hoewel veel fabrikanten, zoals Acer, Alcatel OneTouch, Huawei en LG, de meeste, of alle, nieuwe toestellen in de dagen hieraan voorafgaand al onthulden zit er toch nog genoeg nieuws aan te komen, vandaag en morgen.

Wat te denken van de eerste Nokia met Android en een nieuwe Sony (vermoedelijk de Xperia Z2). Beide fabrikanten trappen vanochtend om 8 uur hun persconferentie af.

Vanmiddag is het dan nog even de beurt aan HTC (waarschijnlijk met de Dessire 8) alvorens zo ongeveer alles en iedereen aanschuift bij Samsung voor de onthulling van de Galaxy S5. Kortom, genoeg te zien de komende uren en dagen. Ow, en het weer is... kijk maar even naar onderstaande korte intro video die we zondagmiddag hier maakten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.