Entertainment
22 maart 2011 - Ron Smeets

Het leven van oude Nokia's in de recycle-box (fun)

Er zijn tientallen initiatieven voor het recyclen van oude mobieltjes. Voor goede doelen of het hergebruik van toestellen en materialen bijvoorbeeld.

Nokia heeft ook al enkele jaren haar eigen recycling programma. Om dat weer even onder de aandacht te brengen maakte de Finse fabrikant een aardige video waarin het 'leven' van oude Nokia's in de recycle-box getoond wordt. Er komen een aantal heuse Finse klassiekers aan het woord ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=dW-C4fWGQrc

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.