Nieuws
12 december 2014 - Ron Smeets

Het hoe en waarom van de Telecom Awards (video) Transparantie en onafhankelijke beoordelingen met benchmarks en vakjury

Enkele maanden geleden werd een lang gekoesterde wens van zes tech- en telecomsites werkelijkheid. De organisatie van onafhankelijke en transparante awards voor de telecom branche. We begonnen dit jaar met drie smartphone categorieën. Vorige week werden de zes winnaars bekend gemaakt en omdat maar liefst drie prijzen naar Nokia (Microsoft) Lumia's gingen is het maar goed dat de behalve de uitslag ook de beoordeling openbaar gemaakt is. In onderstaande video vertellen Danijel, Dimitry en ondergetekende over de eerste editie van de Telecom Awards, het succes van Nokia, Samsung, Acer en Motorola en geven we een korte vooruitblik op de plannen voor 2015.

http://youtu.be/m0u6YdAZcsI

De Telecom Awards zijn een initiatief van All About PhonesAndroid WorldGSM Helpdesk NederlandHardware.Info, Mobile Cowboys en PortableGear.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.