Nieuws
24 maart 2011 - Ron Smeets

Het groeipotentieel van Mobile Marketing (Infographic)

OK, een deel van de gebruikersgegevens in onderstaande Infographic over het groeipotentiëel van Mobile Markering zijn afkomstig uit de Amerikaanse markt. Toch staan er ook genoeg 'wereldwijde' weetjes in over het gebruik van smartphones, social media en andere (mobiele) diensten.

Daarnaast worden ook een aantal voorspellingen gedaan over het gebruik van mobiel internet versus internetgebruik op PC's in de komende jaren.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.