Tablets
13 januari 2012 - Ron Smeets

Het gebruik van tablets in de VS (infographic)

Onderstaande infographic is samengesteld aan de hand van een onderzoek in de VS en dus niet noodzakerlijkerwijs representatief voor het gebruik van tablets bij ons in Nederland (en de rest van de wereld), of toch?

Zo zeggen Amerikaanse tablet eigenaren dat ze het apparaat zo'n 90 minuten per dag gebruiken, 88.3% geeft aan de tablet ook onderweg te gebruiken en 35% zegt ook te 'tabletten' op een toilet ;-) Kijk maar naar alle resultaten en laat via de reacties eventueel weten of jij je er in kunt herkennen of niet.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.