Geruchten
02 februari 2012 - Ron Smeets

Het eerste 'bewijs' voor de Samsung Galaxy S II Plus

Eerder deze week schreef ik al over de mogelijke komst van de Galaxy S II Plus, later dit jaar. Die informatie had ik ontvangen van een anonieme, maar betrouwbare, bron.

Welnu, de afgelopen uren is wat benchmark informatie opgedoken (zie screenshot hieronder) waarin de Galaxy S 2+ (zoals die daar vermeld staat) genoemd wordt. Mogelijk het eerste 'bewijs' voor het bestaan van de Galaxy S II Plus (dat zal de winkelnaam worden als het toestel beschikbaar komt).

De SGS II Plus zou volgens die data beschikken over een 1.5GHz processor, Android 2.3.4 (ten tijde van deze test) en een scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. Meer info, los van wat benchmark resultaten van games, is er nog niet. 

Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.