Toestellen
07 februari 2011 - Ron Smeets

Het 'design verhaal' achter de Sony Ericsson Xperia X10 Mini

Tijdens het vorige Mobile World Congress behoorden de Sony Ericsson Xperia X10 Mini en Mini Pro tot de meest verrassende nieuwe toestellen die in Barcelona gepresenteerd werden.

Wellicht dat de Zweeds-Japanse fabrikant over krap een week, aan de vooravond van de 2011 editie van het MWC, de nieuwe 'Mini' toestellen gaat presenteren. Daarover is nog niets officieel bekend, maar de opvolger van de Xperia X10 Mini Pro is wel al gespot in het geruchtencircuit. Hieronder kun je een video bekijken van het design verhaal achter de eerste Xperia X10 Mini. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.