Toestellen
24 december 2013 - Ron Smeets

Het beste van 2013 (video)

Nog een paar dagen en dan is 2013 voltooid verleden tijd. Het was voor ondergetekende een bewogen jaar. Dat zal menig lezer niet ontgaan zijn. Maar goed, ik ben er weer... en nu definitief.

Tijd om even terug te blikken op het afgelopen jaar dat voor mij en Mobile Cowboys natuurlijk begon met de CES, die we altijd op afstand volgen, en het Mobile World Congres in Barcelona waar we al 8 jaar acte-de-precence geven. Verder was ik nog in New York te vinden (Galaxy S4), Korea (LG) en op diverse andere events in binnen en buitenland. Maar wat waren voor mij nu de beste smartphones en tablet van 2013. Het antwoord op die vragen krijg je in ondestaande video. Eens of oneens? Reageer maar!

http://www.youtube.com/watch?v=yt2EnWpHTTM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.