Geruchten
11 september 2006 - Ron Smeets

Hernieuwde samenwerking Samsung en B&O

Ongeveer een jaar geleden sloegen Samsung en B&O de handen in één voor de ontwikkeling van de Serene, een design GSM die welliswaar mooi vormgegeven was maar erg onhandig in het gebruik.

Het feit dat je het toestel nauwelijks ergens ziet bewijst in ieder geval dat Samsung en B&O hun werk niet goed gedaan hebben.

Insiders melden nu dat beide bedrijven werken aan een opvolger van de Serene en dat dat toestel begin 2007 in de winkels zal liggen.Gerelateerde links:
Limited edition van de Beocom 2 voor het goede doel
De B&O GSM van Samsung
Samsung en Bang & Olufson in samenwerking
B&O en Samsung ontwikkelen nieuwe GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.