Nieuws
12 juli 2013 - Redactie MobileCowboys

HERE Drive+ voor alle Windows Phone 8-smartphones

Naast de presentatie van de Nokia Lumia 1020 werd gisteren ook bekend dat HERE Drive+ beschikbaar is voor alle Windows Phone 8 smartphones. Dus niet alleen de Nokia Lumia-gebruikers, maar iedereen met een Windows Phone 8 kan nu gebruik maken van HERE Drive+.

Met de wereldwijde release van HERE Drive+ voor alle Windows Phone 8-smartphones breidt Nokia hun dienst verder uit. HERE Drive+ biedt toegang tot wereldwijde, spraakgestuurde navigatie met offline kaarten. Zo bereikt een gebruiker ook zonder internetverbinding veilig zijn of haar bestemming.
HERE-Drive-My-Commute-Live-Tile1-614x1024
De stap om de beschikbaarheid van de navigatie-app ook beschikbaar te maken voor niet Nokia toestellen, valt samen met de nieuwe versies van HERE Drive+ en HERE Transit. Beide apps zullen binnen enkele dagen verkrijgbaar in de Windows Phone Store. De update voor HERE Drive+ biedt enkele nieuwe mogelijkheden, waaronder My Commute. Dit is een innovatieve feature voor de dagelijkse forens.
HERE-Maps-LiveSight-Pin-to-Start-614x1024
My Commute onthoudt het dagelijkse rijgedrag en geeft vervolgens persoonlijk advies op basis van de actuele verkeerssituatie. De nieuwe update voor HERE Transit maakt het reizen met het openbaar vervoer nog eenvoudiger. Het nieuwe ontwerp maakt het nog makkelijker om routes te plannen en informatie op te roepen over eerder gekozen bestemmingen en favorieten. Ook zijn de dichtstbijzijnde overstapstations te zien. HERE Transit is in bepaalde regio’s ook beschikbaar voor Windows Phone 8-smartphones van andere merken dan Nokia.

HERE Drive (met licentie voor Benelux-navigatie) voor Nokia Lumia: wereldwijd gratis beschikbaar in de Windows Phone Store voor de Nokia Lumia 720 en 520. Een upgrade naar wereldwijde navigatie kost 15,49 euro incl. btw.
HERE Drive voor andere Windows Phone 8-smartphones: gratis beschikbaar in de Windows Phone Store in Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Mexico, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten met een in-app-upgrade voor wereldwijde navigatie voor 15,49 euro incl. btw
HERE Drive+ (met licentie voor wereldwijde navigatie) voor Nokia Lumia: gratis beschikbaar in de Windows Phone Store voor Nokia Lumia 925, 920, 820 en 620
HERE Drive+ voor andere Windows Phone 8-smartphones: wereldwijd beschikbaar in de Windows Phone Store voor 34,99 euro incl. btw.
HERE Transit voor Nokia Lumia: wereldwijd gratis beschikbaar in de Windows Phone Store voor alle Nokia Lumia Windows Phone 8-smartphones.
HERE Transit voor andere Windows Phone 8-smartphones: gratis beschikbaar in de Windows Phone Store in Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Mexico, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Beschikbaar in de Windows Phone Store in Australië, China, Denemarken, Finland, Hongarije, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Rusland en de Verenigde Arabische Emiraten voor 1,99 euro incl. btw.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl