Toestellen
15 januari 2008 - Ron Smeets

'Hello Kitty' uitvoering van de Palm Centro

Enkele weken geleden beloofde Palm nog dat ze binnenkort met nieuwe, revolutionaire, toestellen op de markt zouden komen in een poging de neerwaartse trend van hun populariteit en omzet te doorbreken.

Een nobel streven, en hoog tijd ook, maar ik mag niet hopen dat dit ook onder de noemer 'vernieuwend' valt. In de VS heeft men namelijk zojuist een roze versie van de Palm Centro aan het publiek getoond die via Sprint op de markt gaat komen.

Nee, hij heeft nog net geen 'Hello Kitty' logo maar veel scheelt het niet, toch ?Gerelateerde links:
Witte Palm Centro per ongeluk uitgestald
Europese versie van de Centro wordt de Treo 500?
Meer info van de Palm Centro uitgelekt
Eerste offciële foto van de Palm Centro uitgelekt
Palm belooft beterschap en revolutionaire toestellen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.