Geruchten
11 juli 2007 - Ron Smeets

Hello Kitty uitvoering van de N95

Dit bericht viel mij in eerste instantie op vanwege enkele nieuwe foto’s van de 8GB, Music Edition, van de N95 waarvan eerder deze week ook al een tweetal kiekjes opdoken.

Op een van de nieuwe foto’s zag ik vervolgens bovenstaande ‘Hello Kitty’ uitvoering van de N95. Volgens mij is het géén photoshop versie van een creatieveling, maar om nu te zeggen dat de N95 een toestel is voor de ‘Hello Kitty’ doelgroep, daar is hij toch iets te duur voor, denk ik.

Hoe dan ook, hij ziet er wel leuk uit. Meer N95 8GB foto’s:Gerelateerde links:
Eerste spy pics van de 8GB Nokia N95
Straks ook een 8GB versie van de N95?
Nokia E90 met 8GB geheugen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.