Toestellen
16 augustus 2006 - Ron Smeets

Hello Kitty GSM van BenQ-Siemens

Nee, de roze hype is nog lang niet voorbij. De nieuwste uitvoering van de BenQ-Siemens AL26 bewijst dat maar weer 'ns.

De slider is niet alleen roze, maar compleet uitgevoerd in Hello Kity stijl met bijpassende wallpapers, ringtones en hangertje. Hij heeft geen camera en het display is met 130 x 130 pixels ook wat aan de krappe kant, maar daar zullen de meeste Hello Kitty liefhebbers geen probleem mee hebben .

Hij komt nog deze maand in Azie op de markt en helaas voor de Europese Hello Kitty fans is nog niet bekend of, en wanneer, hij hier uitgebracht gaat worden.Gerelateerde links:
Hello Kitty gadgets
DS Lite wordt ook in roze geleverd
Hello Kitty mp3 player
Zoete iPod speakerdock
Pink hype gaat maar door
Nokia zwicht ook voor 'roze' hype
Zoet GSMmetje van Hello Kitty
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.