Toestellen
03 februari 2011 - Ron Smeets

Hele korte teaser van een nieuw HP WebOS toestel

Over een week onthult HP-Palm een of meerdere WebOS producten tijdens een geplande persconferentie op 9 februari. Om de boel een beetje te hypen ;-) heeft de fabrikant alvast een teaser video online gezet. Nou ja, video... hij is alweer voorbij voor je het weet.

De hele clip duurt namelijk maar acht seconden en het enige wat je ziet is een apparaat met ronde vormen en retro knoppen, zo kwamen ze tenminste op mij over.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.