Nieuws
07 juni 2013 - Redactie MobileCowboys

Heineken belt Orange

60.000 werknemers van de Nederlandse bierbrouwer Heineken gaan de komende 5 jaar 1100 locaties in 53 landen bellen met Orange onderdeel van France Telecom-Orange. Orange Business Services is operationeel in 166 landen en zal een beveiligd, schaalbaar en zelfstandig netwerk uitrollen voor Heineken’s bestaande locaties over de hele wereld.

Orange Business Services gaat een schaalbaar en zelfstandig netwerk uitrollen voor Heineken’s bestaande locaties over de hele wereld. In landen als Wit-Rusland, Brazilië, Ethiopië, La Réunion, Polen, Rusland, St. Lucia, en Zuid-Kore zullen de medewerkers van Heineken verschillende telecomdiensten gaan gebruiken waaronder audioconferencing, wereldwijde spraakdiensten, applicatie- en netwerkoptimalisatieoplossingen. Er zijn plannen om binnenkort ook videoconferencing- en telepresence-diensten aan te bieden.
Heineken%20Orange
Frans Eusman, chief business services officer van Heineken over de deal met Orange "We zijn bij Orange Business Services gekomen omdat zij ons kunnen helpen met het behalen van een aantal belangrijke zakelijke doelstellingen op dat vlak. Denk aan netwerkconsolidatie, lagere totale eigendomskosten en verbeterde besturing, met de flexibiliteit om tegemoet te komen aan de duurzame groei. Daarnaast ook om de samenwerking tussen werknemers van Heineken wereldwijd te verbeteren."
Alain Stas, VP en Managing Director Orange Business Services Benelux over de deal met de bierbrouwer "Door de mogelijkheden te verschaffen tot innovatie van wereldklasse en collaboratietechnologieën, levert Orange substantiële bedrijfswaarde aan Heineken, waarbij er wordt gekeken naar manieren om invloed uit te oefenen op de omvang van de wereldwijde organisatie. Met een directe aanwezigheid van Orange Business Services in 166 landen, worden effectief wereldwijde oplossingen aan Heineken geboden."

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl