Toestellen
18 mei 2007 - Ron Smeets

Heel veel nieuwe foto’s en specs van de HTC Elf

Vorige week doken er een aantal foto’s op van de HTC Elf (P3450) en zoals een van onze bezoekers terecht opmerkte waren die niet echt mooi, maar ze toonden wel de ware look-and-feel van de nieuwste HTC Smartphone telg.

Inmiddels heeft MrPalm een hele sloot aan foto’s gepubliceerd de Elf in een heel wat beter daglicht zetten ;-)

Bovendien wordt ook een overzicht gegeven van de belangrijkste specificaties van deze qwerty-loze smartphone. Een kleine opsomming; quad-band GSM met UMTS, 2.8inch QVGA touchscreen display, 201MHz 32-bit TI OMAP processor, 128MB ROM, 64MB RAM, MMC/SD geheugenkaart optie, mini-USB, Bluetooth, WiFi en Windows Mobile 6 OS. De afmetingen zijn 105x56x14mm (hxbxd) en hij weegt 110 gram.Gerelateerde links:
Live foto's HTC 'Elf' (P3450) gespot
HTC Herald en Elf naar O2 als de Xda Terra en Nova
De 'Elf' wordt een low-end HTC Smartphone
Wordt 2007 het jaar van HTC?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.