Accessoires
29 juni 2009 - Ron Smeets

Headsets met Touchscreen

Er is anno 2009 bijna geen mobiele telefoon fabrikant meer te vinden die nog geen Touchscreen toestel heeft. En nu beginnen ook de fabrikanten van accessoires in te spelen op de Touchscreen hype.

Jabra introduceerde onlangs twee headsets die voorzien zijn van een basisstation waarin een Touchscreen display verwerkt is voor de bediening van diverse functies en instellingen. De GO 6400 is een Bluetooth headset en kan dus ook gebruikt worden i.c.m. een mobiele telefoon. De PRO 9400 is een zogenaamde DECT headset en dus meer bedoeld voor thuis of op kantoor.

De Jabra GO 6400 en PRO 9400 worden de eerste headset's ter wereld die voorzien zijn van Touchscreen bediening. Goedkoop zijn ze niet de GO 6400 begint bij ca. €190 (incl. BTW) en de goedkoopste PRO 9400 headset kost al gauw 455 Euro (incl. BTW). Beide modellen zullen vanaf September in de winkels liggen.

Jabra-PRO-9400De PRO 9400


Jabra-GO-6400De GO 6400

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.