Accessoires
08 september 2005 - Ron Smeets

Headset als afstandsbediening voor Powerpoint

Dit gadget sluit natuurlijk prachtig aan op ons eerdere bericht van vanochtend over de hi-tech trend voor mobiele accesoires.

Het Zweedse Headpresenter levert software waarmee je je Blutooth Headset kunt omtoveren tot Powerpoint afstandbediening tijdens presentaties.

Het enige wat je hoeft te doen is de software te installeren op de PC waar Powerpoint draait en vervolgens kun je met de Headpresenter button on Powerpoint de presentatie geschikt maken voor de headset remote control functie.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.