Nieuws
25 juli 2008 - Redactie MobileCowboys

Headset alleskunner van Jabra: M5390

De Jabra M5390 Multi-use is een Bluetooth™ headset die tegelijkertijd te pairen is met 2 Bluetooth apparaten, zoals bijvoorbeeld twee mobiele telefoons, een mobiele telefoon en een bureautelefoon, of een mobiele telefoon en een PC soft-phone.

Gebruikers hebben hierdoor alle vrijheid en flexibiliteit om één headset te gebruiken voor al hun toestellen. Met een bereik van 70 meter en een uitstekende audiokwaliteit is de Jabra M5390 ideaal voor de mobiele professional die verschillende communicatiemiddelen nodig heeft en één headset wil gebruiken voor al zijn toestellen.

Belangrijkste kenmerken:

- Draadloze Bluetooth Multi-use headset, voor gebruik in combinatie met tegelijkertijd een mobiele telefoon + bureautelefoon of tegelijkertijd met mobiele telefoon + PC soft-phone.

- Bluetooth 2.0 specificaties

- Bereik tot 70 meter

- Tot 6 uur gesprekstijd

- Tot 60 uur stand-by tijd

- Gewicht: 18 gram

- Grootte: 118 mm x 15 mm

- Digitale geluidsverbetering middels DSP-technologie/e-SCO Bluetooth audiolink

- gesprek beantwoorden, gesprek beëindigen, gesprek weigeren, laatste nummer herhalen, gesprek in de wachtstand, wisselgesprek, MultiPoint™-technologie, volumebeheer (sommige kenmerken zijn apparaatafhankelijk)

De Jabra M5390 Multi-use is per direct beschikbaar via de wederverkopers van producten van GN Netcom, voor een adviesverkoopprijs van € 199.Gerelateerde links:
Swarovski headset van Jabra
Jabra gaat nep-headsets aanpakken
Nieuwe 'jacob Jensen' design headset van Jabra
Gouden headset van Jabra

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl