Nieuws
30 januari 2011 - Ron Smeets

HD videocamera iPhone 4 vs Optimus 2X Speed

De LG Optimus 2X Speed heeft een camera waarmee je in full HD video kunt opnemen. Die van de iPhone 4 'moet het doen' met 720p HD. Hieronder worden de twee met elkaar vergeleken.

Je ziet telkens exact dezelfde clip, afwisselend door de LG en de iPhone opgenomen. Ik vind de kleuren en scherpte van de iPhone video iets beter. Bij de LG lijkt het wel alsof het op een mistige dag gefilmd is. Er ligt een ietwat grijze waas over het beeld.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.