Nieuws
01 november 2010 - Ron Smeets

HD video opnames met een gejailbreakte iPhone 3Gs

Mocht je in het bezit zijn van een gejailbreakte iPhone 3Gs dan is het ook mogelijk om er HD Video (720p) opnames mee te maken.

Hoe je dat precies voor elkaar kunt krijgen wordt in deze stapsgewijze handleiding haarfijn uitgelegd. Je moet wel een beetje verstand hebben van OpenSSH en de manier om bestanden op je iPhone te zetten en installeren. Het uiteindelijke resultaat kun je hieronder zien. Letwel, het installeren en gebruik ervan geschiedt natuurlijk op eigen risico.

http://www.youtube.com/watch?v=ctg9kXyKJFU
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.