Entertainment
16 september 2009 - Ron Smeets

HD TV op Belgische iPhones

iPhone (3G en 3GS) klanten van Mobistar in België kunnen vanaf nu TV in HD kwaliteit bekijken op hun toestel. Daarnaast lanceerde de Belgische provider ook een nieuw iPhone portaal voor haar klanten. Daar kunnen onder andere de nieuwsberichten van de publieke (Belgische) omroepen bekeken worden.

Iedereen die een abonnement neemt op Mobistar's Mobiele TV dienst kan vanaf deze week kiezen uit het aanbod van 24 zenders. Klanten betalen hiervoor 49 cent per dag maar kunnen per etmaal wel maar maximaal 1 uur mobiel TV kijken. Da's dan weer jammer. Via (Thanx Carl)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.