Toestellen
25 augustus 2005 - Ron Smeets

HD TV: niet thuis maar op je GSM

Tja, als iemand nog twijffelde over welke branche het snelst de afstand aflegt tussen uitvinders van nieuwe technieken en de winkel dan hebben wij nog wel een suggestie.

Terwijl we al jaren lekker gemaakt worden door Philips, Casema en aanverwante bedrijven, heeft Samsung (wie anders) zelf de koe bij de horens genomen en een HD-TV Smartphone ontwikkeld die binnenkort in Korea (waar anders) in de winkels zal liggen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.