Geruchten
23 december 2006 - Ron Smeets

HD Eyetoy en BluRay remote voor de PS3 op komst?

In de landen waar de PlayStation 3 wel al te koop is voert Sony momenteel een tevredenheids onderzoek uit.

Behalve dat ze natuurlijk willen weten wat de ervaringen van de eerste Japanse en Amerikaanse gebruikers zijn wordt er ook gekeken naar eventuele verbeteringen of add-ons voor de (nabije) toekomst.

Een van de opties die daarbij boven kwam drijven is een HD versie van de EyeToy camera. Geen slecht idee want de huidige EyeToy is wel leuk maar het beeld laat kwalitatief nog genoeg te wensen over.

Drie andere gadgets die genoemd worden zijn een Bluetooth headset, keyboard en een afstandsbediening voor de Blu-Ray speler van de PS3. Deze laatste is zelfs al gesignaleerd en zou maar 25 dollar gaan kosten.Gerelateerde links:
Nog minder PS3's naar de winkels dit jaar
Gekte in de VS bij lancering van de PS3
Eerste indrukken van de PS3
PS3 schuld aan uitstel Europese Blu-ray start
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.