Accessoires
15 november 2006 - Ron Smeets

Harman Kardon multimedia navigator

Bij de naam Harman Kardon denk je natuurlijk niet meteen aan een PDA of GPS gadget. Toch komt de maker van veel en mooie Audio- en Video apparatuur binnenkort met haar eerste portable multimedia navigator op de markt, de Guide and Play.

Zoals de naam al doet vermoeden kun je met dit GPS gadget meer dan alleen navigeren. Hij heeft ook een multimedia speler waarmee de MPEG-4 en WMV bestanden kunt afspelen die je bijvoorbeeld op de, maximaal, 4Gb SD kaart opgeslagen hebt die er in past.

Helaas komt de Guide and Play voorlopig alleen op de Amerikaanse markt uit waar hij ca. 500 dollar zal gaan kosten.Gerelateerde links:
Nieuwe portable navi van Mio kleiner dan een iPod
Extreem geile boombox voor je iPod
Navi PMP van ViliV
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.