Geruchten
25 augustus 2014 - Ron Smeets

Harige foto's van de Xperia Z3 Tablet Compact en smartwatch

Een week geleden dook de naam van de Sony Xperia Z3 Tablet Compact op in de handleiding van een Bluetooth speaker.

Dit weekend is een foto online verschenen waarop het toestel, samen met een nieuwe smartwatch, aan de rand van een zwembad gefotografeerd is in gezelschap van harige benen ;)

De tablet op de foto is inderdaad veel kleiner dan de Xperia tablets die we tot nu toe gezien hebben. Uiteraard is de echtheid van de foto niet te verifiëren, maar het lijkt wel op een typisch lifestyle shot zoals Sony die de afgelopen jaren bij de introductie van nieuwe toestellen aan persberichten toevoegt. In Berlijn, over ruim een week, zal het allemaal wel duidelijk worden.

UPDATE (11u49): Inmiddels zouden ook een deel van de specs bekend zijn. Net als de geruchten over de Xperia Z3 smartphone (zelfde specs als de Z2) wordt verwacht dat de Xperia Z3 Tablet Compact nagenoeg dezelfde specs heeft als de Tablet Z2; een snapdragon 801 quad core processr, 3GB RAM, 16GB geheugen, een 8 megapixels Exmor RS camera, en natuurlijk WiFi, Bluetooth en NFC. De accu zou een capaciteit tussen de 4500 en 5000 mAh krijgen. 

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.